„Veštica iz Strašilova“: Predstavljanje nove knjige Miloša Petkovića u Biblioteci u Kostolcu

 

Niški pisac epske fantastike, Miloš Petković, u petak 10. novembra , sa početkom u 19 časova u Biblioteci u Kostolcu, Odeljenju Narodne biblioteke „Ilija M. Petrović“ Požarevac, predstaviće svoju novu knjigu „Veštica iz Strašilova – Memento mori“ .

 

Roman „Veštica iz Strašilova – Memento mori“, objavljen u izdanju izdavačke kuće Portalibris iz Beograda, deseti je roman mladog niškog pisca, čiju maštu pisanja poređuju sa Tolkinovom.

 

Ovaj srpsko-ruski roman, nastao je iz saradnje sa Antonom Ivanovičem Leskovim, ruskim piscem, novinarom i kriminologom, čija su trenutno istraživanja usmerena na oblast futurologije.

 

Veštica iz Strašilova – Memento mori

Mračna bajka, inspirisana srpskom folklornom fantastikom, gde se prošlost i sadašnjost vešto prepliću vodeći Miloševe i Ivanovičeve junake kroz mnoštvo opasnih avantura u borbi protiv zla.

 

 

Književno veče održava se u organizaciji Kulturno-sportskog centra Kostolac i Biblioteke u Kostolcu, Odeljenja Narodne biblioteke „Ilija M. Petrović“ Požarevac, a u okviru manifestacije „Novembarski dani kulture 2017“.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!