Dobra igra rukometaša Rudara protiv Crvene zvezde

 

Rukometaši Rudara su u petak, 13. oktobra, odigrali u Beogradu prvenstvenu utakmicu 4. kola Super lige Srbije protiv prvoplasirane ekipe Crvene Zvezde.

 

 

Skoro do samog kraja utakmice bilo je neizvesno, ali je domaćin ipak slavio sa 28:25 (15:13).

 

Rudar je imao početnu prednost, koja je u 9. minutu iznosila dva gola prednosti, ali crveno-beli su uspeli da načine preokret golovima Mladena Šotića, Kljajića i Mošića.

 

Rudar se u drugom poluvremenu, serijom 4:0 približio Zvezdi, a minimalnu prednost ekipe Nenada Peruničića je održavao kapiten Babić. Novom serijom i golovima Nedeljkovića i Budovića, Kostolčani su došli do velikog preokreta u 51.minutu, 24:25.

U narednih deset minuta usledila je drama, a Aleksandar Babić je ponovo u odlučujućim momentima bio najprisebniji i dva puta pogađao mrežu bivšeg tima, i prekinuo Zvezdin post od četiri minuta bez gola.

Period od 5 minuta bez gola prekinuo je Ljubojević, a zatim Šotić šestim golom na meču postavio konačnih 28:25.

 

Najefikasniji u ekipi Rudara bili su Nedeljković sa 8 i Milošević sa 7 postignutih golova, dok je najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio Dejan Babić sa 7 golova i Mladen Šotić sa 6 golova.

 

Naredno, peto kolo, igra se u subotu 21. oktobra u Kostolcu protiv ekipe Železničara iz Niša, koja je možda ovog momenta i najkvalitetnija ekipa u SRLS. Pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu i daju podršku našim rukometašima. Utakmica poćinje u 19 časova.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!