Održano finale  „Igrica bez granica“

 

 

Finale „Igrica bez granica“ u okviru manifestacije “ Kostolačko leto 2017 “održano je u petak, 25.08.2017. godine, u zatvorenom delu ulice Bože Dimitrijevića u Kostolcu. Organizator ove manifestacije je Kulturno-sportski centar „Kostolac“ , a pokrovitelj Gradska opština Kostolac.

Igrice su se tokom leta održavale u Ostrovu, Kostolcu, Klenovniku, Petki i Starom Kostolcu. Pobedničke ekipe pet polufinalnih takmičenja plasirale su se u finale.

 

Ekipe su se nadmetale u igrama koje su bile prilično zahtevne tako da je na taj način deci preneta  poruka koliko je bitno biti aktivan, baviti se sportom i rekreacijom. Svako od učesnika imao je svoju omiljenu igru u kojoj je mogao da iskaže svoje znanje i umeće.

 

 

 

 

Prvo mesto zauzela je ekipa “ Razbijački tim “ iz Klenovnika sa osvojenih trideset tri poena, drugo mesto osvojio je Kostolac sa dvadeset devet i treće mesto Ostrovo sa dvadeset pet poena. Najbolji finalisti su pored pehara i medalja dobili i vaučere u iznosu od 10.000, 5.000 i 2.000 dinara koje mogu iskoristiti u knjižari „Školarac“. Sponzori ove manifestacije su knjižara „Školarac“ i „NS pro group“ škola stranih jezika.

 

Organizatori su svakako prepoznali značaj igara i na taj način promovisali vrednosti timskog duha i prijateljstva. Učesnici su zadovoljni manifestacijom koja ih je, ako ništa drugo zabavila i podstakla u njima takmičarski duh. Najzadovoljni su, jasno je, pobednici.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!