Veliki broj fanova dočekao Anđelu i Nađu u Radio Stil-u

 

Anđela & Nađa tinejdž zvezde, gostovale su u programu Radio Stil-a, u četvrtak 17. avgusta. Da su najomiljenije srpske jutjuberke pokazale su po broju fanova koji ih je dočekao u Kostolcu. Pored fanova iz Kostolca, došli su i fanovi iz Požarevca, Svilajnca i drugih okolnih mesta kako bi se fotografisali i družili sa najpopularnijim sestrama. Trenutno imaju 340 hiljada pratilaca, a broj subskrajbera svakoga dana raste. Na svom jutjub kanalu svakodnevno u klipovima rade čelindže (izazove) koji su jako interesantni, takođe trude se da u svakom videu pokazuju samo lepe i zabavne stvari.  Video klipove su počele da snimaju u januaru 2016. godine i za kratko vreme su prikupile veliki broj fanova koji ih prate iz dana u dan.

 

 

Gostujući u programu Radio Stila, Anđela i Nađa su poručile svim fanovima da budu onakvi kakvi jesu, potpuno prirodni i rade ono što vole, jer će jedino tada biti srećni i uspešni u svemu.

 

Anđela i Nađa rodom su iz Požarevca, a sada žive u Francuskoj. Govore nekoliko jezika i najbolje su učenice u školi. Daju primer mladima da u životu svaki uspeh zavisi od truda i da je najveća sreća želeti ono što dobijete.

 

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!