Održane kvalifikacije za „Igrice bez granica“ u Klenovniku

 

Kvalifikacije za finale “ Igrica bez granica “ održane su u Klenovniku, u sredu, 26.07. 2017. godine sa početkom u 18 časova. Konkurencija je bila velika, nijanse su odlučile da pobedi najbolja ekipa. Mališani su bili oduševljeni igrama koje su bile dosta zahtevne, a koje su sa druge strane probudile u njima želju za druženjem i zabavom. Prema rečima organizatora cilj ove manifestacije je promovisanje zdravog načina života i negovanje vrednosti timskog duha i prijateljstva. Mališani od 2. do 7. razreda su se takmičili u raznim igrama, od trke sa lavorima, prenošenja vode u bušnim kesama, do prenošenja jaja u kašikama, šiz-kvizu, a najinteresantnije su im bile karaoke i trčanje sa frizbijem.

Svi učesnici dobili su majice sa logom „Igrice bez granica“ dok su pobednici dobili i simbolične poklone od Kulturno-sportskog centra „Kostolac“ .

U narednim danima predstoje kvalifikacije za „Igrice bez granica“ u Petki 9. avgusta, u Starom Kostolcu 11. avgusta i u Kostolcu 15. avgusta. Svi zainteresovani mališani od 2. do 7. razreda koji žele da učestvuju u igricama, mogu da se prijave lično u prostorijama Kulturno – sportskog centra “ Kostolac “ u ulici Bože Dimitrijevića broj 13, ili putem telefona 012/ 402-178.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!