Fudbaleri Crvene zvezde (2005, 2006. godište) gostovali u Kostolcu

 

Na stadionu “ Bora Beka „danas su odigrane dve fudbalske utakmice između  “ OPK RUDAR – 2001 „ i „CRVENE ZVEZDE „(2005, 2006. godište). Cilj organizovanja fudbalskog susreta je pre svega druženje, ali i da igrači koji su članovi OPK Rudar -a osete draž igre sa najboljima u Srbiji.

 

  

 

Prema rečima Nenada Nonkovića, licenciranog trenera, cilj je da deca zavole fudbal i da stvore osnovu za bavljenje sportom kroz život, a klub će nastojati da razvije koordinativne, tehničko – taktičke i kondicione potencijale perspektivnih igrača.

 

“ Poslovno – tehnička saradnja između Rudara i Crvene zvezde je već uspostavljena, ona postoji u nekom pređašnjem periodu. Ovo je samo obnavljanje saradnje s obzirom da su i u prethodnom periodu igrači iz Rudara bili članovi FK Crvena zvezda, konkretno Čula Slaviša i moja malenkost“ – rekao je Nonković i tom prilikom izrazio uverenje da će nastavak saradnje sa Crvenom zvezdom biti na obostrano zadovoljstvo.

 

Uspostavljanjem poslovno – tehničke saradnje, mladi fudbaleri iz Kostolca, dobiće priliku da ukoliko pokažu kvalitet i talenat, eventualno jednog dana postanu članovi Crvene zvezde.

 

  

 

Trener Crvene zvezde „selekcije 2006“ , Kuzeljević Đorđe i dr Todorović Ranko naglasili su da iz našeg regiona dolazi dosta talentovane dece, što je i jedan od povoda za dolazak najboljeg kluba u Kostolac.

 

Fudbaleri Crvene zvezde, pobedili su naše Kostolčane, članove OPK Rudar -a, ali bez obzira na poraz ovo će njima biti dobro iskustvo, jer je fudbal pre svega igra u kojoj deca uživaju i stiču prijateljstva, a najveća pobeda je ta što se bave sportom i odrastaju u zdrave ličnosti.

 

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!