Održana “ Izložba radova domaće radinosti “

 

 

U prostorijama Udruženja Gradske opštinske organizacije invalida rada u Kostolcu, u nedelju, 9. aprila, od 9 do 17 časova, održana je tradicionalna  “ Izložba radova domaće radinosti “ povodom predstojećih Uskršnjih praznika.

 

 

 

Na jednom mestu dominirali su originalno vezeni i heklani ručni radovi koji su sve posetioce podsetili na bogatstvo tradicije i baštine predaka.

 

Pre zatvaranja izložbe upriličeno je malo druženje članica, a zatim i dodela zahvalnica za učesće i proglašenje pobednika ove izložbe. Za prva tri mesta dodeljene su diplome i skromne novčane nagrade.

Komisija je imala tezak posao, tako da su nijanse odlučivale, a sve učesnice se s pravom mogu smatrati pobednicima.

 

 

 

Druženje je začinjeno i poezijom koju je kazivala Slavica Pejović – pesnikinja iz Kostolca, predsednica Kluba ljubitelja knjige „Majdan“, glavni i odgovorni urednik časopisa za književnost, kulturu i nauku „MAJDAN“ i  član Udruženja književnika Srbije.

 

 

 

Izložbeni materijal, izradile su žene – članice Udruženja Gradske opštinske organizacije invalida rada u Kostolcu, koje su svojim radovima predstavile sebe, svoj trud, rad i strpljenje.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!