Nagrađeni najuspešniji poljoprivrednici sa teritorije GO Kostolac

Povodom proslave Dana Gradske opštine Kostolac u četvrtak 26. januara u Skupštinskoj sali održana je tradicionalna “ Tribina o poljoprivredi “ .

 

DSC_6348

 

Tribinu je otvorio predsednik G. o. Kostolac, Ivan Savić koji je u ime lokalne samouprave poželeo svim poljoprivrednicima sa teritorije Gradske opštine Kostolac puno uspeha u predstojećem periodu sa željom da se sledeće godine okupe u još većem broju i da im 2017. godina bude rodna i još bolja od prethodne.

 

DSC_6327

 

Dobrodošlicu na skupu poželeo je i predsednik Skupštine G. o. Kostolac, Nenad Marković. On je naglasio da će lokalna samouprava u narednom periodu nastojati da ostvari još bolju saradnju sa poljoprivrednim proizvođačima kako bi ih što više usmerila na jačanje domaće proizvodnje.

Uspeh u daljem radu poljoprivrednicima okupljenim u Kostolcu poželeo je i Dr. Dragoljub Ivanović – samostalni stručni saradnik za poslove poljoprivrede u G. o. Kostolac.

 

DSC_6336

 

Zahvalnice i knjige najuspešnijim poljoprivrednim proizvođačima u 2016. godini na području Gradske opštine Kostolac uručili su Dr Dragoljub Ivanović i Miladin Gutić i to :

-iz oblasti ratarstva :

Živojinović Miloš, Stokić Mališa, Jovanov Novioca, Mladenović Dejan, Stojadinović Saša, Paunović Bojan, Stević Bojan, Živojinović Milan

 

-iz oblasti stočarstva :

Spasić Vladislav i Lazić Nikola

 

iz oblasti povrtarstva

Bogdanović Negovan, Vujčić Dragoslav, Đorđević Zlatko

 

-iz oblasti pčelarstva

Dragosavac Zoran, Trampa Zoran, Mladenović Dragan

 

-odgajivači sitnih životinja

Adamović Vijislav, Lalić Slobodan.

 

Nakon uručenja zahvalnica za okupljene poljoprivrednike organizovana su stručna predavanja iz oblasti stočarstva i ratarstva.

 

Predavači na tribini bili su:

 

  • Jovan Grozdić dipl. ing. stočarstva
  • Jovica Jurišić dipl. ing. zaš.bilja
  • Nenad Vujčić dipl. ing. stočarstva
  • Slavonka Stokić Nikolić  Dr. vet.spec.
  • i Dr Ivan Dobrosavljević

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!