Удружење Градске општинске организације инвалида рада Костолац прославило своју крсну славу – Свети врачи

Удружење Градске општинске организације инвалида рада Костолац, прославило је крсну славу Свете враче – Kозму и Дамјана. Обележавање славе почело је у Цркви Светог Максима Исповедника у Костолцу светом литургијом и сечењем славског колача.

Старешина цркве Светог Максима Исповедника, свештеник Дејан Лазаров освештао је колач и благословио обележавање славе.

Овогодишњи домаћини славе били су Олга и Драгослав Николић, који предали славски колач и пренели колачарство Драгици Цвејић Наков и Бобану Накову, који ће наредне године бити домаћини славе.

Обележавање славе настављено је у свечаној сали ресторана „Princess White“, где су се поред чланова удружења окупили гости из бројних удружења из Пожаревца, Свилајнца, Великог Градишта, Голупца, Лазаревца, Петровца на Млави, Витежева, Смедерева, Чешљеве баре,…

На самом почетку, чланица извршног одбора УГГООИР Костолац, Славица Ђорђевић, која је уједно и организатор бањског лечења, излета и екскурзија које реализује удружење, поздравила је све госте пожелевши им леп провод и дружење, са жељом да се следеће године окупе у још већем броју.

Председница удружења Верица Лазаревић, честитала је славу свим члановима, са жељом да је и наредних година славе у миру, здрављу и весељу.

Дружење је трајало до касно у ноћ уз музику, пиће и веома укусну храну. Пензионери кажу да је био дан за незаборав, а договорена су и нова дружења.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!