Представа „Пут великана“ 19. новембра у Костолцу

Представа „Пут великана“ биће одиграна у позоришној сали Дома културе у Костолцу 19. новембра са почетком у 20:00 часова.

Цена улазнице: 300 динара

Продаја карата ће се вршити у Центру за културу „Костолац“ сваког дана од 08:00 – 22:00 часова. На дан представе продаја карата ће се вршити у Центру за културу „Костолац“ од 08:00 – 15:00, од 15:00 часова на билетарници Дома културе у Костолцу.

„Пут великана“ је прича о великанима позоришне уметности с почетка двадесетог века. Дан уочи Нушићеве смрти, обилазе га пријатељи, колеге, глумци које је волео и који су њега дубоко поштовали и волели. Миливоје Живановић, Жанка Стокић, млада глумица Јаворка, у вечитом камчењу нове улоге, касније се појављује и Љубинка БобићДа би разонодили и орасположили вољеног Нушића, пуни досетки, песме и анегдота приказујући једно прошло време, кад је позориште у Србији значило више од живота.Духовита, забавна, али и сетна прича о једном времену, пуном носталгије, зачињено урнебесним причама о ондашњем начину живота, али такодје и драматичним судбинама ових великана српске уметности.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!