O Nama

        „RADIO STIL“ je počeo sa radom 1996 godine u Golupcu kao jedina radio stanica u toj opštini. Pokrivao je područje opštine Golubac i opštine Veliko Gradište,  program je emitovan do 2003 godine.

        U KostolcuRADIO STIL“ počeo je sa radom 2000 godine i bio je prvi radio u Kostolcu. Zbog nove raspodele frekvencija ,ukidaju se frekvencije mesnim zajednicama, a samim tim i Kostolcu koji je tada bio Gradska mesna zajednica.“RADIO STIL“ prestaje sa radom u septembru 2008 godine.

        Kada je 29 januara 2010 godine Gradska mesna zajednica dobila status Gradske opštine Kostolac ponovo se otvorila mogucnost da Kostolac dobije frekvenciju.

        Uz zalaganje Gradske opštine Kostolac, a posebno Dr.Dragoljiba Ivanovica Kostolac dobija frekvenciju. Nakon konkursa raspisanog od strane RRA , „RADIO STIL“ dobija frekvenciju i počinje sa emitovanjem programa u martu 2014 godine na frekvenciji 90,7 MHz.

        Uvek stremeći ka boljem i kvalitetnijem programu „RADIO STIL“ je zahvaljuljuci ogromnoj volji i viziji i sopstvenim resursima za kratko vreme vratio slušanost kakva je bila i ranije .

        „RADIO STIL“ je jedina radio stanica na području Gradske opštine Kostolac.Emitujemo dvadeset četvoročasovni program ,pored Gradske opštine Kostolac pokrivamo Grad Požarevac i okolna naselja. Program „RADIO STIL“-a je informativnog, obrazovnog i zabavnog karaktera. „RADIO STIL“ veliku pažnju posvećuje iiformativnom programu, kolektiv se trudi da pravovremenim i objektivnim informacijama informiše svoje slušaoce o aktuelnim dešavanjima u G.o.Kostolac i okolnim naseljima. Muzička orjentacija našeg radija oslonjena je na negovanje kvalitetne domaće zabavne i narodne muzike.

error: Sadržaj je zaštićen !!