Новогодишњи интервју са председником Градске општине Костолац, Серџом Крстаноским

Kрај године је свакако време да се сумирају постигнути резултати у години, али и време да се праве планови за наредну годину. У новогодишњем интервјуу за Радио Стил, Серџо Крстаноски, председник Градске општине Костолац, изнео је постигнуте резулатате у 2021. години као и планове за наредну годину.

Градска општина Костолац у 2022. годину улази са великим, али реалним плановима. У 2022. години радиће се на пројектној документацији. Један највећих пројеката, биће пројекат водоводне мреже села Острово. Вредност овог пројекта је 149 милиона динара, 12,5 километара водоводне мреже, чиме ће 250 домаћинстава бити прикључено на водоводну мрежу. Такође веома важан пројекат је и пројекат реконструкције градског парка у Костолцу. На месту садашње трасе пруге предвиђена је нова бициклистичко – шетачка стаза, која се протеже од главне телефонске централе, до моста који ће да се уклони и на његово место постави кружни ток, који ће бити нови улазак за саобраћај у центар Костолца. 

У 2022. години између осталог радиће се и на путној инфраструктури, као постављању модерних дечијих мобилијара на више локација у Костолцу.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!