Изабрани нови чланови скупштинских комисија и радних тела

На 7. редовној седници Скупштине Градске општине Костолац одржаној у понедељак, 21.01.2019. године одборници су гласали о избору, постављењу, именовању, разрешењу и престанку мандата чланова скупштинских комисија и радних тела.

Пре преласка на дневни ред који је садржао само једну тачку, председница Скупштине Градске општине Костолац, Милена Церовшек је истакла да је након што је изабрана на функцију председнице Скупштине Градске општине Костолац, обавила разговор са представницима одборничких група и са појединим одборницима предложивши им да се они и преко скупштинских тела такође укључе у рад Скупштине. На основу поднетих предлога изабрани су нови чланови комисија.

За председника Изборне комисије Градске општине Костолац, изабран је Димче Димовски, дипломирани правник из Костолца кога је предложила Одборничка група Александар Вучић – Српска напредна странка, а за чланове Марија Бањац, Александра Стефановић, Никола Ђапић које је предложила Одборничка група Александар Вучић –  Српска напредна странка, Драгиша Перић, Никола Ненадић које је предложила Одборничка група Социјалистичка партија Србије – Ивица Дачић, Бојана Мердовић и Верица Грубетић на предлог  Одборничке групе Удружење грађана „ИСКОРАК” – Др Звонко Благојевић и Српски покрет Двери. За секретара Комисије именована је Слађана Петрушић Гутић, дипломирани правник из Костолца.

За заменика председника Комисије за именовања и разрешења именован је Димче Димовски, а на место члана Стефан Лазић. У Комисију за доделу повеља и награда Скупштине Градске општине Костолац за председницу је именована Милена Церовшек, за заменицу Сунчица Марковић, а за чланове Весна Љубисављевић из Костолца и Милош Милошевић из Костолца.

У Комисију за представке и предлоге именовани су Милена Церовшек за председницу, а за чланове Елвис Морина и Марковић Марија из Костолца. У Комисију за стамбена питања, комуналне послове и заштиту животне средине Скупштине Градске општине Костолац за заменика председника именован је Милосав Андрејић из Костолца, а за члана Драган Пауновић из Костолца. За чланицу Савета за равноправност полова Скупштине Градске општине Костолац именована је Сања Мишков из Острова, док су у Комисију за прописе Скупштине Градске општине Костолац именовани Индриз Мурина и Марина Јовић. У Комисију за привреду и финансије за председницу је именована Марија Бањац, а за чланицу Ана Митровић.

 

 

Пре преласка на одборничка питања председница Скупштине Градске општине Костолац Милена Церовшек најавила је да је нова седница Скупштине заказана за 28.01.2019. године када ће одборници донети одлуку о додели награда и повеља поводом обележавања Дана Градске општине Костолац.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!