Gradski funkcioneri izašli na glasanje

 

Danas su u Kostolcu izbori za odbornike u Skupštini Gradske opštine Kostolac, a biračka mesta otvorena su jutros u sedam sati i biće zatvorena u 20 časova.

 

Svoju građansku dužnost obavili su danas i gradski funkcioneri – predsednik Gradske opštine Kostolac Ivan Savić i predsednik Skupštine Gradske opštine Kostolac Nenad Marković u 12:00 časova na biračkom mestu, Tehnička škola „Nikola Tesla“, ul. Bože Dimitrijevića bb, Kostolac.

 

Predsednik Gradske opštine Kostolac Ivan Savić, nakon glasanja izrazio je očekivanje da će veliki broj građana Gradske opštine Kostolac uzeti učešće na ovim izborima Pozivam sve građane Gradske opštine Kostolac da iskoriste svoje biračko pravo i da glasaju po svojoj savesti za izbornu listu za koju smatraju da ima najbolji program“ .

 

Predsednik Skupštine Gradske opštine Kostolac Nenad Marković takođe je pozvao sve građane da izađu u što većem broju i iskoriste svoje pravo Neka na kraju pobedi najbolji, ali je najbitnije da sve protekne u fer i demokratskoj atmosferi“ .

 

 

Serdžo Krstanoski, nosilac liste „Aleksandar Vučić – SNS – SPS – Ivica Dačić“ glasao je u 11, 30 časova na biračkom mestu, Sala JP EPS ogranka „Termoelektrane i kopovi Kostolac“ ul. Nikole Tesle br. 5 – 7, Kostolac. On je pozvao sve građane da do kraja dana izađu na izbore i iskoriste svoje biračko pravo i glasaju za budućnost Kostolca.

 

Prema rečima zamenika predsednika izborne komisije dipl. pravnika Milojka Lalića od ukupno upisanih 11 524 birača, do 13 časova je glasalo 2955, što je 25,64% od ukupno upisanih birača. On je takođe izjavio da nije bilo nikakvih nepravilnosti i propusta na biračkim mestima.

 

Pored Kostolca, izbori za odbornike u lokalnom parlamentu, održavaju se danas u još četiri opštine u Srbiji – Negotinu, Pećincima, Preševu i Mionici.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!