Отворена изложба слика са 14. Међународне ликовне колоније „Костолац 2023″ УЛСК „Спектар“

У холу Дома културе у Костолцу 27. новембра отворена је изложба слика насталих на 14. Међународној ликовној колонији „Костолац 2023″, коју ће костолачки љубитељи сликарства моћи да погледају сваког дана у периоду од 18:00 до 20 часова до 4. децембра 2023. године.

На самом почетку присутне је поздравила председница УЛСК „Спектар“, Снежана Милошевић, а изложбу је отворио в.д. директора Центра за културу Костолац, Драган Николић.

У богатом богат поетско – музичком програму учествовали су: Хор „Дунавска лира“ под диригентском палицом Марије Митић, као и завичајни песници и сликари: Горан Стевић и Славица Станојловић.

Поред једног дела овогодишњег сазива сликара и бројних посетиоца отварању изложбе присуствовао је и члан Већа Градске општине Костолац Рајко Пејовић.

Изложба је приређена у оквиру манифестације “Новембарски дани културе”, коју организује Центар за културу “Костолац”, под покровитељством Градске општине Костолац.

Удружење ликовних стваралаца Костолац „Спектар” организује још једну изложбу слика која ће бити постављена од понедељка 4. децембра до недеље 10. децембра 2023. године и на њој ће се наћи уметничка дела чланова овог костолачког удружења. 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!