У суботу дечија представа „Зечицина заврзлама“

У суботу 17. јуна 2023. године у 19.00 часова на платоу испред Спортске хале у Костолцу биће одржана дечија представа „Зечицина заврзлама“.

У овој веселој причи првобитно упознајемо становнике шуме Лију, Вука и Зеца. Иако бисмо очекивали од њих да су типични представници своје врсте, брзо се показује да су они врло необичне животиње. Убрзо се у причи појављује Шумар који је љут зато што је неправедно оптужен да је лош и прља шуму. Речено му је да те неистине о њему говори Вук и зато он креће у потрагу за њим. Ову праву заврзламу и збрку чине Лијина лукавства, Зечеве измишљотине, Црвенкапини покушаји да реши ситуацију и необичан Вуков карактер. Све ово чини представу забавном и динамичном. Представу додатно увесељавају сонгови праћени оригиналним кореографијама. У случају лоших временских услова дечија представа „Зечицина заврзлама“ биће одржана у Дому културе у Костолцу.

Дечију представу „Зечицина заврзлама“ организује Центар за културу „Костолац“ под покровитељством Градске општине Костолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!