Новембарски дани културе: Пакет улазница за три позоришне представе само 900 динара

Центар за културу Костолац у оквиру манифестације „Новембарски дани културе“ припремио је три фантастичне позоришне представе: Боинг Боинг, „Пут великана“ и „Закасотина“.

Пакет улазница за све позоришне представе је 900 динара. Продаја карата ће се вршити у Центру за културу „Костолац“ сваког дана од 08:00 – 22:00 часова. На дан представе продаја карата ће се вршити у Центру за културу „Костолац“ од 08:00 – 15:00, од 15:00 часова на билетарници Дома културе у Костолцу.

Представа „Боинг Боинг“ биће представљена костолачкој публици 04.11.2022. године у Дому културе у Костолцу са почетком у 20:00 часова.

Цена улазнице: 500 динара

Боинг Боинг је планетарно препознатљива комедија из шездесетих година која је изашла из пера Марка Камолетија. Српска адаптација коју је креирала Бранислава Илић на једном месту окупља екипу која је већ препознатљива по својим фантастичним наступима. Укључује Радована Вујовића, Виктора Савића, Борку Томовић, Јелену Гавриловић, Наду Мацанковић, Јелисавету Орашанин, Андријану Оливерић и Марину Воденичар. На сцени ћете се упознати са једним послератним Паризом, његовим особеностима и чаролијом која је неодољиво привлачна свакоме ко упозна ову европску престоницу. У центру збивања је младић који случајно или намерно има три веренице, стјуардесе са различитим пореклима. Ниједна не зна за ову другу, све док се њихов ред летења поремети, а тад наступају комичне ситуације на које је немогуће остати равнодушан.

Представа „Пут великана“ биће одиграна 19.11.2022. године у Дому културе у Костолцу са почетком у 20:00 часова.

Цена улазнице: 300 динара

„Пут великана“ је прича о великанима позоришне уметности с почетка двадесетог века. Дан уочи Нушићеве смрти, обилазе га пријатељи, колеге, глумци које је волео и који су њега дубоко поштовали и волели. Миливоје Живановић, Жанка Стокић, млада глумица Јаворка, у вечитом камчењу нове улоге, касније се појављује и Љубинка БобићДа би разонодили и орасположили вољеног Нушића, пуни досетки, песме и анегдота приказујући једно прошло време, кад је позориште у Србији значило више од живота.Духовита, забавна, али и сетна прича о једном времену, пуном носталгије, зачињено урнебесним причама о ондашњем начину живота, али такодје и драматичним судбинама ових великана српске уметности.

Монодрама “Закосотина” Боже Марјановића биће представљена костолачкој публици 26.11.2022. године у Дому културе са почетком у 20:00 часова.

Цена улазнице: 300 динара

“Закосотина” је комедија на јужњачком дијалекту која прати доживљаје главног јунака Милета Султана током његове прве брачне ноћи.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!