Изабрани нови челници ФК „РУДАР 2001“: Нова управа, нова енергија и позитивне промене

Данас је у Скупштинској сали Градске општине Костолац, уприличен пријем за ново руководство ФК „РУДАР 2001“. Челне људе клуба дочекали су председник Градске општине Костолац, Серџо Крстаноски и председница Скупштине Градске општине Костолац, Милена Церовшек, а пријему je присуствоваo и члан костолачког Већа Срђан Радовановић.

Са одржаном Скупштином средином августа, сасвим је сигурно да ће са новом управом у ФК РУДАР 2001, како је најављено доћи до нових позитивних промена. Овај клуб је на добром путу да уђе у Зонску лигу што и јесте план новој управи на челу са Бошковић Владимиром, новим председником клуба.

-Почаствован сам што сте ми указали поверење са вером и надом да ћемо испунити очекивања бројних љубитеља фудбала у нашем граду, рекао је Бошковић.

На функцију потпредседника клуба и спортског директора, постављен је Вратоњић Владан, док је за техничког секретара именован, Срђан Грујић.

Председник Градске општине Костолац, Серџо Крстаноски честитао је новом руководству клуба пожелевши им пуно успеха на предстојећим такмичењима, као и среће у будућем раду. Он је истакао и да ће Градска општина Костолац фудбалском клубу пружити сву потребну финансијску помоћ као и другим спортским клубовима, али и сву потребну логистику.

Крстаноски је истакао да ће Градска општина Костолац наставити да подржава рад млађих категорија фудбалера, рукометаша, одбојкаша и гимнастичара јер су они будућност Костолца.

-Последње четири године уложено је 90 милиона динара у функционисање спортских клубова и удружења са територије Градске општине Костолац. Такође уложено је и 60 милиона динара у развој спортске инфраструктуре и ту нећемо стати. У плану је уређење фудбалског стадиона са пратећом инфраструктуром, истакао је Крстаноски.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!