Представа „Женски разговори“

У среду, 23. марта 2022. године у позоришној сали Дома културе у Костолцу, са почетком у 20.00 часова, биће одиграна позоришна представа „Женски разговори“. Играју: Светлана Цеца Бојковић, Весна Чипчић и Милан Цаци Михаиловић.

Цена улазнице је 400 динара. Улазнице се могу купити сваког дана у спортској хали у Костолцу од 08.00 до 20.00 часова, као и на дан приказивања на билетарници Дома културе од 17.00 часова.

Ова представа слови за једну од оних која никога на оставља равнодушним и која ће вас насмејати до суза.У питању је урнебесна комедија која редовно пуни дворане и успешно забавља публику. Уз антологијске реченице Душка Радовића, мушке разговоре, женске разговоре, шармантан и забаван игроказ троје наших врхунских глумаца доводи до тога да публика увек насмејана напусти салу.“Играти једну представу 10 година много је, а 29 година бити на сцени са истим партнерима, у истом комаду и костиму, на ивици је чуда! Е то се мени десило са представом “Женски разговори“. Колико задовољства и радости, интересантних градова, земаља, људи и утисака. Да сам после сваке представе написала само по једну реченицу склопила би се респектабилна књига, али авај… Публика нам се бескрајно радостила. Уживали смо и ми глумци и то истински. Реакције су биле готово као на рок концертима. Разговор након представе дирљив. Само трајање од готово 30 година потврда је да смо одличан тим – добитна комбинација“, написала је коментаришући представу у свом блогу Весна Чипчић.Играју:Светлана Цеца Бојковић,Весна Чипчић,Милан Цаци Михаиловић.Представа под називом „Женски разговори“, настала по текстовима Душка Радовића.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!