Костолачка публика одушевљена монокомедијом “Др Фелер”

У недељу, 28. новембра изведена је комедија у формату монолога “Др Фелер”. Kомплетан аутор (сценарио и режија) и глумац у овој представи је Драган “Божа” Марјановић, позоришни глумац из Врања. Костолачка публика је била одушевљена монокомедијом и глумца је подржала громогласним аплаузом и овацијама.

Драган “Божа” Марјановић поред позоришта глумио је на телевизији и на филму. У телевизијској серији “Убице мог оца” и ”Немањићи – рађање краљевине” и серији ”Корени”, као и филмовима “Дневник машиновође” и “Врати се Зоне”. А на малим екранима имали смо прилике да га гледамо још у серијама “Љубав и мржња” и “Село гори а баба се чешља”. Ипак, свој пун глумачки потенцијал Божа показује на позоришној сцени, спонтано, директно, умешно и на начин на који само то он зна.

Др Фелер је духовит начелник психијатријске болнице, који за време паузе за доручак прича своје догодовштине из детињства, средњошколских и студентских дана, о пореклу свог презимена и проблеме које му је задавало у одрастању, свом послу и пацијентима, свом докторском раду.

У монокомедији Др Фелер говори и о појави разних ријалити програма, односно колико телевизија и друштвене мреже асоцијализују људе, и самим тим их удаљавају од правих вредности.

Интервју са глумцем за „Радио Стил“ урадиле су Милица Ристић и Јана Ковачевић.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!