У Костолцу је почела Дечија недеља

У Костолцу је у недељу, 3. октобра званично отворена Дечија недеља. За наше најмлађе суграђане Центар за културу „Костолац“ припремио је богат забавни програм, а на самом почетку присутне је поздравио председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски пожелевши малишанима да буду здрави, весели и срећни.

-Драга децо, ово је недеља посвећена искључиво вама, вашим правима, недеља када се чује дечији глас, дечија песма, недеља љубави, младости и једна од најлепших хедеља у години. Уживајте кроз игру, песму, дружење, делите радост са својим другарима и нека најлепши осмех блиста на вашим лицима не само прве недеље октобра већ сваког дана у години.

Децу су забављали хаос аниматори, чик трик мађионичари, Маскоте „Пожаревац“, џин на штулама, кловн, учесници такмичења „Костолац пева“ и КУД „Костолац“.

Такође организовано је и цртање по лицу, као и ликовна радионица Удружења „Кевро“.

Поред забавног програма, сви посетиоци били су у прилици да погледају изложбе слика костолачких ликовних удружења „Кевро“ и „Спектар“.

Манифестацију организује Центар за културу „Костолац“ под покровитељством Градске општине Костолац, а поред председника Крстаноског отварању су присуствовали: помоћница председника Градске општине Маја Здравковић, чланица Већа Градске општине Маријана Божић, начелница Управе Градске општине Ана Тишма и директорка Центра за културу „Костолац“Јелена Шаманц.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!