Одржан 12. традиционални турнир у рукомету на песку

На отвореним теренима Спортско рекреативног центра „Топољар“ у суботу, 31. јула, успешно је организован 12. традиционални турнир у рукомету на песку у женској конкуренцији. За титулу победника надметало се 100-ак рукометашица окупљених у 9 екипа – шест у сениорској и три екипе у млађој категорији. Поред Kостолца учествовале су екипе из Пожаревца и Тополе. Том приликом је окупљене поздравио и председник ЖРК „Рудар“ Миле Благојевић.  

Турнир у рукомету на песку у категорији сениорки освојиле су ветеранке костолачког „Рудара“друго место освојила је екипа ЖРК „Рудар“ -2, а треће место заузео је ЖРККолибри„.  За најбољу играчицу проглашена је Маја Клинц, најбољи стрелац је била Ана Благојевић, а најбољи голман на такмичењу била је Данијела Рајковић.

Турнир у рукомету на песку за млађе категорије освојила је екипа ЖРК „Колибри“, друго место је освојила ЖРК „Рудар“, а треће место ЖРК „Рудар“ -2.

Пехаре и медаље најбољима је уручила је директорка Центра за културу „Костолац“, Јелена Шаманц пожелевши им пуно успеха у даљој спортској каријери.

Дванаести традиционални турнир у рукомету на песку организовали су Женски рукометни клуб „Рудар“, Центар за културу „Kостолац“ , Рукометни савез Србије, Рукометни савез Браничевског округа, под покровитељством Градске општине Kостолац.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!