Град Пожаревац: На седници локалног парламента изабрани нови већници и директори јавних предузећа и установа

Гласовима одборника Скупштине града Пожаревца изабрана су два нова члана Градског већа, Горан Несторовић и Иван Пантић.

Горан Несторовић, изабран је након оставке Томице Стојановића, преузима ресор образовања. Несторовић је доктор техничхих наука, а на ову функцију дошао је са позиције директора Техничке школе у Костолцу.

Иван Пантић, је преузео ресор задужен за месне заједнице. Пантић је техничар друмског саобраћаја, а долази са места вишег референта запосленог у Градској управи.

За директора ЈП “Љубичево” је изабран Мирко Стојановић, за директорку Историјског архива изабрана је др Јасмина Николић, за вршиоца дужности директора „Спортског центра“ Пожаревац постављен је Томица Стојановић. Доскорашња в.д. директорка ЈУ „Спортски центар“ Пожаревац, Марија Трнавац, поднела је оставку.

Град Пожаревац доделио је Полицијској управи Пожаревац на коришћење део пословног простора у улици Моше Пијаде (Услужни центар), ради успостављања Информативно-превентивног центра МУП-а Србије у Пожаревцу у циљу сарадње локалне самоуправе са полицијом у заједници где ће се омогућити услови за јачање превентивног деловања државних органа и локалних субјеката на унапређењу безбедности у заједници и спровођења превентивних мера за смањење ризика по безбедност грађана и имовине, и то без накнаде, док постоји потреба постојања Информативно-превентивног центра МУП Србије у Граду Пожаревцу.

Извор фотографија и текста: https://pozarevac.rs/

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!