Прва седница Надзорног одбора ЈП ЕПС у новом саставу: Добра сарадња и ефикасан рад за успешан ЕПС

Надзорни одбор „Електропривреде Србије“ у новом саставу, са проф. др Јованом Деспотовићем на челу, одржао је прву седницу на којој је Милорад Грчић в. д. директора ЈП ЕПС упознао нове чланове надзорног тела са највишим руководством ЕПС-а.

– Верујем да се именовањем новог председника и чланова показује да нам је битно да у Надзорном одбору буду људи који су оставили траг – рекао је Грчић и захвалио Деспотовићу у своје име и у име добронамерних и честитих људи што је прихватио да учествује у раду Надзорног одбора највеће енергетске компаније у Србији.

Проф. др Јован Деспотовић, председник НО ЈП ЕПС стручњак је у областима хидрологије, хидротехнике, инфраструктурних хидротехничких систем,  ризика у грађевинарству, аутор је више од 230 научних радова и био је редован професор на Грађевинском факултету у Београду, до одласка пензију.

Проф. др Деспотовић истакао је да је дуго везан за ЕПС, кроз сарадњу на успешним пројектима током последњих 15 година.

– Као председник Надзорног одбора отворен сам за сарадњу и очекујем ефикасан рад за наставак успешног пословања „Електропривреде Србије“ – рекао је Деспотовић.

Проф. др Александар Гајић, који је био члан НО ЈП ЕПС и у претходном мандату, рекао је да се нада да ће успешно сарађивати и у наредном периоду.

Влада Србије именовала је 22. априла проф. др Јована Деспотовића за председника НО ЈП ЕПС, за нове чланове постављени су Срђан Алимпијевић и проф. др Петар Станојевић, док су нови мандат за чланство у НО ЈП ЕПС добили Александар Трифуновић и проф. др Александар Гајић, који су и претходно обављали ту дужност.

Извор:http://www.eps.rs/

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!