УГООИР Костолац: У току је обнова чланарине и упис за одмор у бањама

Удружење Градске општинске организације инвалида рада позива своје чланове да обнове чланарину за 2020. годину, али и све заинтересоване суграђане да постану чланови удружења како би се несметано укључили у путовања и организована дружења.

Такође Удружење Градске општинске организације инвалида рада обавештава све заинтересоване да се 20.02.2020. године организује одлазак у Качарево (близу Панчева) на сланинијаду, једну од водећих гурманских манифестација у Србији која сваке године бележи све већи број посетилаца.

Упис и све информације везане за ову манифестацију сви заинтересовани могу добити уколико се јаве лично у просторијама удружења у улици Вељка Дугошевића број: 9 у Костолцу сваког радног дана од 8 до 11 часова.

Сви чланови удружења имају могућност да веома повољно обезбеде одмор у бањама. На тај начин приуштиће себи тренутке лепог и активног одмора, и кратак предах од радне свакодневнице.

У току је упис за одмор у бањама. Одмор у Пролом Бањи и Луковској Бањи планиран је за 11. јун 2020. године, док је одмор у Соко Бањи планиран за 01. септембар 2020. године.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!