Донација Удружења за промоцију културе, традиције и туризма „Од књиге до душе“ Дому у Звечанској

Удружење за промоцију културе, традиције и туризма „Од књиге до душе“ из Костолца посетило је у уторак 8. октобра Центар за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској. Циљ посете био је уручивање донације у виду гардеробе, обуће, играчака и слаткиша.
У прикупљању донације учествовали су чланови и пријатељи Удружења „Од књиге до душе“, као и Синдикат предузећа Аутотранспорт д.о.о. из Костолца који  је обезбедио слатке пакетиће за децу, као и превоз донације од Костолца до Београда.
Донацију су предали представници Удружења „Од књиге до душе“ и синдиката Аутотранспорт д.о.о. Костолац.
О самом Удружењу:
Удружење „Од књиге до душе“ је невладино, непрофитно удружење, основано 14. фебруара 2018. године ради очувања и промоције културе, националне традиције и обичаја овог краја. Удружење је састављено од ентузијаста и креативаца који желе својим радом и залагањем да помогну у развијању и промовисању заједнице у којој живе.
Ради остваривања својих циљева, Удружење се бави организовањем предавања, радионица, излета, екскурзија, концерата, изложби, манифестација, књижевних, сценских, мултимедијалних и других програма којима се истражују и негују естетске вредности традиционалних уметности и културе у области духовне заоставштине, народне традиције, књижевног и музичког стваралаштва, туризма и другог.
Удружење се бави и хуманитарним радом.
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!