Aнсамбл „Нови звучни талас” одушевио Костолчане

У четвртак, 22.08.2019. године, на платоу испред спортске хале у Костолцу, одржан је бесплатан концерт ансамбла „Нови звучни талас”. Програм је био разнолик и публика је била одушевљена.

 

 

Не заборавимо да је музика светски језик који се увек и свуда најбоље разуме језиком емоција, и да јој напротив, иако је временска уметност, време не умањује значај. Састав, необичног споја различитих инструмената, кроз класичну музику обрађује разне музичке жанрове и стилове: танго, евергрин, латино, поп-роцк и традиционалну балканску музику.

Бројна публика уживала је у аранжманима који су специјално писани за овај састав. Разноврсност инструмената дају специфичан звук и боју ансамбла који се састоји од две хармонике, клавира, виолине, кларинета/саксофона, гитаре/бас гитаре, флауте, перкусија (кахон,бонгоси,чинеле..).

Ансамбл „Нови Звучни Талас” основан је 2017. године у циљу популаризације класичне музике. Чланове чине школовани музичари који су се кроз своје школовање специјализовали за класичну музику.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!