Одржана Балонијада предшколаца

У организацији Центра за културу „Kостолац”, у понедељак, 27. маја одржана је традиционална манифестација „Балонијада”, поводом испраћаја предшколаца у први разред. Суорганизатор манифестације је дечји вртић „Мајски цвет”, а покровитељ Градска општина Kостолац.

Манифестација је започела дефилеом улицама Kостолца, а затим је испред Дома културе нова  генерација деце на симболичан начин обележила одлазак из вртића – пуштањем  балона, уз тактове композиције „Time to say goodbye”.

 

 

Васпитачице које су испратили предшколце у први разред су: Јасмина Ђуровић, Радмила Вучковић, Гордана Кужељко, Јелена Јовановић, Вера Смиљић, Снежана Стојић, Ивана Јакшић, Ивана Вратоњић  и Тамара Стојановић.

Потом је у позоришној сали Дома културе уследио занимљив и разноврстан програм који су за своје родитеље, другаре и све госте припремили предшколци заједно са својим васпитачима. Разне кореографије и песме, само су део онога што су малишани представили и показали да су спремни за обавезе које их чекају у школским данима.

На „Балонијади„ су поред предшколаца из Костолца учествовали и предшколци сеоских насеља из Села Kостолац, Петке, Kленовника и Острова.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!