Изложба домаће радиности у Костолцу: Пензионери УГОО Инвалида рада Kостолац, изложили рукотворине

Поводом предстојећих ускршњих празника, чланови УГОО Инвалида рада Костолац, у петак, 12. априла, у холу Дома културе у Kостолцу, приредили су веома богату и садржајну изложбу домаће радиности.

Изложба имала је такмичарски карактер, а поред диплома које су уручене најбољима, додељиване су и захвалнице свим учесницама.

 

 

О избору најбољих одлучио је трочлани жири: члан извршног одбора УГОО Инвалида рада Kостолац Добривоје Бошковић, председница УГОО Инвалида рада Kостолац Верица Лазаревић и заменица председнице УГОО Инвалида рада Kостолац Светлана Ристић. Жири је имао тежак задатак у одабиру најбољих радова, и одлучио je да два прва места додели Миладиновић Босиљки и Милошевић Бисенији, а треће место припало је Вучен Грозди.

Секретар удружења, Славица Ђорђевић поздравила je том приликом присутне на изложби захваливши се свим учесницама са жељом да још дуго раде и излажу своје радове.

Председник жирија Добривоје Бошковић је истакао да су се приликом доношења одлуке о наjбољим радовима руководили тежином, педантношћу и уредношћу радова.

Председница УГОО Инвалида рада Kостолац Верица Лазаревић, уручила је захвалнице свим учесницама, а најбољима доделила дипломе. Она се том приликом захвалила Бојки Алексић која помогла у организацији и реализацији изложбе, а посебно директорки Центра за културу „Костолац”, Јелени Шаманц која им је обезбедила простор за одржавање изложбе.

Посетиоци изложбе били су одушевљени рукотворинама, вредних руку учесница изложбе, које су још једном доказале да домаћа радиност није заборављена и да организовањем оваквих изложби чувамо нашу традицију и баштину предака.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!