Почели радови на ширењу топлификационе мреже у Базенској улици на Каналу

Председник Градске општине Kостолац Серџо Kрстаноски обишао је са својим сарадницима радове на ширењу топлификационе мреже у Базенској улици у насељу Kанал. Вредност радова које изводи фирма „Sinerdži tec” износи 9 милиона динара, а након завршетка  на топлификациону мрежу ће се прикључити 22 домаћинства.

 

 

– Према стратегији развоја Градске општине Kостолац за 2019. годину са пројекцијама за 2020 и 2021. годину предвиђен је програм ширења топлификационе мреже. Након завршетка радова у Базенској улици, ширење топлификације ће се наставити у Kобаловој улици у Старом Kостолцу, а затим ће се приступити топлифицирању „Kруга пијаце” у Костолцу,  рекао је Kрстаноски захваливши се градоначелнику Града Пожаревца Банету Спасовићу и његовим сарадницима који су одобрили средства за реализовање пројекта ширења топлификационе мреже на територији костолачке општине.

У наредном периоду планирамо израду пројекта топлификационе мреже за насеља (Плажа, Виногради и Острово), чиме ће цела територија Градске општине Kостолац бити топлифицирана. Наравно како се насеља буду ширила, узимаће се у обзир сви захтеви грађана за прикључење на топлификациону мрежу, а у исто време радиће се и реконструкција застарелих мрежа, додао је председник Градске општине Kостолац Серџо Kрстаноски.

Поред председника ГО Костолац Серџа Крстаноског, поменуте радове су обишли и помоћник председника Југослав Марковић, члан Већа Миладин Радомировић, одборник у скупштини ГО Костолац Реџеп Алијевић, референт за административне послове и послове за инфраструктуру Тања Станисављевић и представник Канцеларије за ромска питања Идриз Мурина.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!