Kabareom „U čemu je problem, narode moj zatvorena manifestacija „Kostolačko leto 2018“

Manifestacija „Kostolačko leto 2018“ , koja je realizovana u organizaciji Kulturno- sportskog centra „Kostolac” pod pokroviteljstvom Gradske opštine Kostolac, zatvorena je u četvrtak, 30. avgusta kabareom  „U čemu je problem, narode moj“.
Ceo kabare se zasniva na priči o mentalitetu našeg naroda ispričanoj na zanimljiv i duhovit način. Kakvi smo mi ustvari i zašto uvek nagrabusimo? Glumac, Vladan Savić je kroz različite teme dočarao posebnost našeg mentaliteta u odnosu na strance. Zašto je kafana (naša druga kuća), zbog čega je naša hrana posebna, zašto su naša pića najbolja, devojke najlepše, a tek naše gostoprimstvo…
Kabare je bio obogaćen sa desetak muzičkih numera naših poznatih izvođača koje je interpretirala Kristina Savić uz muzičku pratnju.
Manifestacija „Kostolačko leto 2018“ trajala je dva i po meseca i u tom periodu su se smenjivali kulturni i sportski sadržaji, od predstava za decu i odrasle do koncerata i filma, festivala, književnih večeri, turnira u šahu, rukometu, basketu, odbojci na pesku,.. Direktorka Kulturno – sportskog centra “ Kostolac“ Jelena Šamanc izjavila je za Radio Stil, da je zadovoljna odzivom kostolačke publike tokom trajanja ove manifestacije, koja je iz godine u godinu sve sadržajnija i Kostolčanima pruža mogućnost da kvalitetno provode letnje dane.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!