Akcija GO SNS Požarevac

Gradski odbor Srpske napredne stranke Požarevac, danas je ispred pijace “Krug”  sproveo akciju podrške rukovodstvu Republike Srbije, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, povodom rešavanja višedecenijskog problema Kosova i Metohije. Članovi Srpske napredne stranke tom prilikom delili informatore o radu ove stranke i razgovarali sa građanima o aktuelnim problemima.

 

 

Prisitnim medijima obratio se Bane Spasović, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Požarevac, podsetivši da je u Požarevcu nedavno obeležan datum od evropskog značaja.

Nedavno je u Požarevcu obeleženo 3 veka od potpisivanja Požarevačkog mira, kada su tadašnje najveće svetske imperije sele za pregovarački sto, jer mir nema i ne može imati bilo kakvu drugu alternativu. Tada je Osmanlijska imperija izgubila znatan deo teritorije, ali to tursku državu nije zaustavilo, već je danas postala jedna jaka, moderna i savremena država, rekao je Spasović, istakavši da su nam danas mir i stabilnost najvažniji.

On je tom prilikom podsetio i na reči Eleanor Ruzvelt, da nije dovoljno samo pričati o miru, nego čovek  mora verovati u mir,  i da nije dovoljno samo verovati u mir, već čovek mora raditi za njega.  “Zato nam je izuzetno drago da u ovom teškom trenutku za Srbiju i aktuelnom rešavanju problema Kosova i Metohije da na čelu naše države imamo jednog takvog državnika kao što je Aleksandar Vučić, koji ima jasne ciljeve u rešavanju ovog velikog problema”- rekao je Spasović, dodavši da članovi SNS-a i građani Požarevca pružaju potpunu podršku državnom vrhu, u nastojanjima za pronalaženje pravednog rešenja za budućnost Kosova i Metohije.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!