Bogdan Stevanović gostovao u kostolačkoj Biblioteci

U Biblioteci u Kostolcu, Odeljenju Narodne biblioteke „Ilija M. Petrović“ Požarevac, u petak 30. marta 2018. godine gostovao je naš poznati bloger Bogdan Stevanović poznatiji pod imenom Blogdan, koji je predstavio svoju knjigu „Obloge od mastila“. Pored autora, o knjizi je govorila i Marija Radić, urednica Vulkan izdavaštva.
 
„Obloge od mastila“ Blogdanova knjiga koju je objavila izdavačka kuća Vulkan iz Beograda je zbirka koja sadrži 87 priča raspoređenih u sedam poglavlja. Pored većine tekstova sa bloga u njoj se nalazi i posebno poglavlje Neobjavljene priče koje sadrži sedam tekstova koji nisu bili objavljeni na blogu, već su specijalno napisani za knjigu.
 
Bogdan Stevanović Blogdan rođen je u Beogradu 17. decembra 1988. godine. Završio je Trinaestu beogradsku gimnaziju, a nakon toga je diplomirao na Geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na Odseku za turizmologiju.

Posle osnovnih studija pohađao je master studije turističkog novinarstva na Univerzitetu Autonoma u Barseloni. Autor je projekta Svet dostupan svima, osnovanog sa ciljem pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama koje koriste invalidska kolica. Jedan je od osnivača humanitarnog pokreta Pokaži malo da ti je stalo. Izabravši ime Blogdan, od decembra 2014. godine piše istoimeni blog koji je za dve godine okupio više od 100 hiljada pratilaca. Priče sa bloga prenosili su vodeći onlajn i štampani mediji u zemlji i regionu.

​​
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!