Filmske projekcije za ponedeljak, 12. februar

 

Kulturno sportski centar „Kostolac“ je za ponedeljak, 12. februar, pripremio dve izuzetne filmske projekcije.

Od 16 časova najmlađi mogu pogledati film „Mali vampir“.

Omiljeni žanr dečaka Antona strašne su priče, posebno o vampirima. Jednog dana dobio je priliku da upozna pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu i štaviše postaju i prijatelji. Rudi se pokazao kao ljubazan, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja. Ali kako objasniti neobičnosti vezane za Rudija – otrcani crni plašt koji nikada ne skida, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta.

Film “Mali vampir“ u distibuciji Blitz filma je sinhronizovan na srpski a glasove pozamljuju Tomaš Šarić, Iva Stefanović, Stevan Piale, Marko Marković, Isidora Minić, Milan Tubić…

Film „Pedeset nijansi -Oslobođeni“ biće prikazan u dva termina, od 18 i od 20 časova.

O filmu: Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine! “Pedeset nijansi – Oslobođeni” režira Džejms Foli, reditelj drugog nastavka. Scenario i ovoga puta ponovo potpisuje Nail Leonard, a zasnovan je na svetskom bestseleru spisateljice.

Obe projekcije će se održati u Domu kulture u Kostolcu, a cena ulaznice iznosi 250 dinara.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!