Udruženje građana „Iskorak“ dr Zvonko Blagojević predalo listu za lokalne izbore u Kostolcu

 

Udruženje građana „Iskorak“ dr Zvonko Blagojević, predalo je večeras Izbornoj komisiji, listu za predstojeće lokalne izbore u Kostolcu, koji će se održati 24. decembra.

 

Listu pod nazivom „ISKORAK dr Zvonko Blagojević – Žarko Debeljački“ sa 19 kandidata za odbornička mesta u Skupštini Gradske opštine Kostolac je svojim potpisom podržalo 227 građana.

 

Predsednik Udruženja građana „Iskorak“ dr Zvonko Blagojević, podsetio je da je pomenuto udruženje prošle godine prvi put nastupilo na izborima na nivou grada Požarevca i da je imalo solidan rezultat u Kostolcu, što ih je i motivisalo da između ostalog učestvuju na izborima za Skupštinu Gradske opštine Kostolac.

 

 

Program za lokalne izbore u Kostolcu je napravljen prema rečima nosioca liste, Žarka Debeljačkog  „čisto“ za Kostolac i u prvoj fazi obuhvata poslove koji ne zahtevaju mnogo sredstava.

„ Formirana je lista od kvalitetnih ljudi, domaćina, pravih Kostolčana sa kojima ćemo napraviti dobar rezultat, koji će verovatno iznenaditi mnoge, a mi smo sigurni u naš uspeh“ – rekao je između ostalog Debeljački i dodao da je njihova glavna vizija napredak i razvoj kostolačke opštine i podizanje kvaliteta života građana na još veći nivo.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!