Srpska napredna stranka u Kostolcu proslavila stranačku slavu

 

Srpska napredna stranka u Kostolcu, proslavila je stranačku slavu Svetu Petku i obeležila je kako dolikuje u prisustvu velikog broja članova, simpatizera i brojnih gostiju.

 

Protojerej, Nenad Lazarević, koji je obavio čin rezanja slavskog kolača, poželeo je kostolačkim naprednjacima puno zdravlja, sreće i uspeha u radu.

 

Ovogodišnji kolačar slave bio je sekretar Mesnog odbora Srpske napredne stranke, Nikola Đapić, a obavezu kolačara za narednu godinu preuzeo je član Mesnog odbora Srpske napredne stranke, Darko Grubetić.

 

Đapić je obraćajući se prisutnima rekao da je ova godina jedna od najuspešnijih za Gradsku opštinu Kostolac i da će se u narednom periodu truditi da kroz jedinstvo u stranci istraju u naporima da naprave još veći pomak ka boljem životu građana u kostolačkoj opštini.

 

Kolačar za narednu godinu, Darko Grubetić, poželeo je svim građanima koji slave kao i članovima Srpske napredne stranke srećnu slavu, puno zdravlja i porodične sreće, zahvalivši se svima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj sveti dan.

 

 

Podsetimo, Srpska napredna stranka je ovih dana obeležila devet godina postojanja, a lider te stranke Aleksandar Vučić je poručio da je Srbija značajno bolja zemlja nego što je bila pre pet godina.

 On je istakao da je stranka, na devetu godišnjicu postojanja, jača i da je dosegla istorijski maksimum u istraživanju javnog mnjenja, koji je bilo koja stranka imala od uvođenja višestranačkog sistema u Srbiji, poručivši da treba članovi da rade naporno i dalje za dobrobit zemlje.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!