Projekcije animiranih filmova za najmlađe: ”Mali šef” i „Štrumpfovi: Skriveno selo“

 

 

Kulturno sportski centar „Kostolac“ je za ponedeljak, 08. maj, pripremio izuzetne projekcije animiranih filmova za najmlađe: „Štrumpfovi: Skriveno selo“ i ”Mali šef”.

 

„Štrumpfovi: Skriveno selo“ – pozorišna sala Doma kulture sa početkom u 16 časova

 

 

Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u celosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Kefala, Trape i Grubera) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji!

 

 Cena ulaznice je 250 dinara.

 

 

”Mali šef” – pozorišna sala Doma kulture sa početkom u 18 časova 

 

 

”Mali šef” je originalna i atraktivna komedija za sve uzraste koja nosi poruku o važnosti porodice. Priča je ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka Tima koji je imao savršen život sve do iznenadnog dolaska njegovog malog brata koji nosi odelo i aktovku. Tim zbog njega kreće u misiju kako bi povratio pažnju svojih roditelja, ali ubrzo shvata da njegov brat nije baš obična beba, već uspešni biznismen kome je potrebna pomoć u borbi protiv bebinih najvećih neprijatelja – kuca.

 

Cena ulaznice je 250 dinara.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!