VI Međunarodno savetovanje pčelara Braničevskog okruga u Kostolcu

 

Udruženje pčelara “ Požarevac “ , u saradnji sa Agrarnim fondom za razvoj poljoprivrede grada Požarevca, Poljoprivrednom školom “ Sonja Marinković “ iz Požarevca i Gradskom opštinom Kostolac, organizuje VI Međunarodno savetovanje pčelara Braničevskog okruga.

 

received_10208296405871348

 

 

Savetovanje će se održati u pozorišnoj sali Doma kulture u Kostolcu u nedelju, 26. februara sa početkom u 10 sati. Gosti predavači biće iz Slovenije i Hrvatske.

 

Prvi predavač koji će nastupiti na savetovanju je predsednik Pčelarskog saveza Slovenije, Boštjan Noč sa temom “ Moje iskustvo sa prekidom legla  za bolje korišćenje kasnih pčelinjih paša i jednostavniji postupak u borbi protiv varoe “ , zatim će predsednik UP Vinkovci, Stanko Čuljak iz Hrvatske govoriti o temi “ Stacionarno pčelarenje LR košnicama “ , dok će predavanje na temu “ Pčelarenje AŽ košnicom bez prirodnih rojeva “ održati  Mato Idžojtić iz Hrvatske.

Ovogodišnje savetovanje pčelara Braničevskog okruga ponelo je zanimljiv slogan “ Vidimo se na vrhu “ , a cilj je edukacija pčelara i razvoj pčelarstva.

 

Pozivaju se svi zainteresovani proizvođači pčelarske opreme da uzmu učešće na VI Međunarodnom savetovanju pčelara Braničevskog okruga.

 

Ulaz je za sve zainteresovane slobodan.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!