Серџо Крстаноски трећи пут председник Градске општине Костолац

Друга редовна седница Скупштине Градске општине Костолац, одржана је у среду 10. јула 2024. године. Седницом којом је председавала Милена Церовшек, присуствовао је 21 одборник. У радном председништву били су Милан Ђаловић, заменик председнице Скупштине и Слађана Петрушић секретар.

Серџо Крстаноски са листе “Александар Вучић – Костолац сутра”, добио је трећи мандат да води Градску општину Костолац. Крстаноског је предложила Милена Церовшек, председница Скупштине Градске општине. Новоизабрани председник Градске општине Костолац истакао је да је почаствован што је поново од стране одборника и грађана изабран на ту функцију.

За заменика председника Градске општине Костолац поново је изабран Далибор Илић, такође са листе “Александар Вучић – Костолац сутра”.

Изабрани су и нови чланови већа Градске општине Костолац Миладин РадомировићБајрам МоринаЈелена РидегРајко Пејовић и Снежана Никонтовић.

На седници Скупштине донето је и Решење о именовању председника, заменика председника и чланова Комисије за повеље и награде. За председницу је изабрана Милена Церовшек, за заменика председнице Милан Ђаловић, док су чланови Никола Топо, Славиша Корент, Милош Милошевић, Сунчица Марковић, Жива Ердељан, Сузана Николић и Урош Симић.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!