У холу Дома културе у Костолцу одржана је радионица под називом: „Како одгајати добру децу у савременом добу – муке савременог родитељства“

У среду, 27.03.2024. године у холу Дома културе у Костолцу одржана је радионица под називом: „Како одгајати добру децу у савременом добу – муке савременог родитељства“. Радионица је била предвиђена за ученике основних школа и њихове родитеље (родитељ/дете – полазници радионице).

Радионица се састојала из два дела: теоријског и практичног. У теоријском делу радионице, предавачи су изнели своја појединачна искуства васпитавања деце, ситуације и проблеме на које су наилазили током њиховог одрастања и начине на које су их решавали.

У практичном делу радионице, полазници су могли да постављају питања. Радила се писана анкета са децом и родитељима. Постављала су им се питања: „Шта мени смета код маме/тате?“ „Шта мени смета код детета?“, чији ће одговор написати (анонимно) на папир, па ће се о њима дискутовати.

Предавачи на радионици су биле Рената Минић, Гордана Славковић, Магдалена Реџовић, Весна Радивојевић и Копун Марија.

Радионицу „Како одгајати добру децу у савременом добу – муке савременог родитељства“ организовао је Центар за културу „Костолац“ у сарадњи са Удружењем за промоцију културе , традиције и туризма „Од књиге до душе“ под покровитељством Градске општине Костолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!