У Костолцу у недељу, 12. Регионално саветовање пчелара браничевског округа

Удружење пчелара Пожаревац организује 12. Регионално саветовање пчелара браничевског округа, које ће бити одржано у недељу 25. фебруара са почетком у 10 сати у позоришној сали Дома културе у Костолцу.

Саветовање се организује у сарадањи са Буџетским фондом Града Пожаревца, Локалном самоуправом и Градском општином Костолац.

У оквиру међународног скупа који носи назив „Едукацијом до остваривања циљева“ централни сегмент заузимају наступи уважених словеначких стручњака која ће уз прeдстaвнике пчeлaрских удружeњa брaничeвскoг пратити представници других округа и гости из иностранства.

Предавање на тему „Припрема за главну пашу, производња ројева и додавање матица“ одржаће председник Пчеларског савеза Словеније Боштјан Ноч. Потом ће о контроли варое у климатски промењеном окружењу говорити доктор ветеринарске медицине Роберт Бали који ради на пчeлaрскoм гaздинству „Пислaк Бaли“ нajвeћeм у Слoвeниjи сa вишe oд 2500 кoшницa.

Након паузе следи дискусија у коју се могу укључити сви присутни. Позивамо све заинтересоване произвођаче пчеларске опреме да узму учешће на овогодишњем Регионално саветовању пчелара браничевског округа на коме је присуство бесплатно.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!