Честитка председнице Скупштине Градске општине Костолац Милене Церовшек поводом 29. јануара – Дана Градске општине Костолац

„Драги суграђани, Градска општина Костолац, данас обележава четрнаест година постојања. Костолац је град са богатом прошлошћу и светлом будућношћу, град  који је са привредним потенцијалима, културно-историјским значајем и богатством, важан за свеукупни развој Србије. Познати смо по рударству и енергетици, а највише поносни што смо град успешних и признатих људи, који постижу резултате у разним областима.

У годинама за нама настојали смо да обезбедимо што боље услове за рад и живот свих вас. Хвала драги Костолчани, што сте својом подршком, предлозима и сугестијама,  допринели да наш град буде боље место за живот свих нас и за генерације које долазе. Снагом заједништва наставићемо путем развоја, путем који су нам утрли сви они који су живели на овим просторима пре нас!

Уз прегршт  успеха у приватном и пословном животу, у име Скупштине Градске општине Костолац и своје име, упућујем вам најискреније честитке поводом 29. јануара – Дана Градске општине Костолац“, наводи се у честитки председнице Скупштине Милене Церовшек.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!