ПОЧЕЛЕ НОВОГОДИШЊЕ ЧАРОЛИЈЕ У КОСТОЛЦУ

У оквиру манифестације „Чаробни децембар“ у петак 22. децембра у спортској хали приређен је низ догађаја за наше најмлађе суграђане.

На самом почетку одржан Дечији новогодишњи концерт Оркестра „Гвардија“. Приређена је и наградна игра “Најлепше писмо Деда Мразу“, где су деца изразила своју креативност, а самим тим била и награђена.

Од свих писама најлепша писма Деда Мразу написали су: Хелена Петрунов, Тома Војводић, Ана Баљак, Исмет Шаини, Луна Благојевић, Николија Станић, Џенет Далипи, Анђела Јовановић, Викторија Станојевић и Емилија Вујчић.

За најкреативније међу ових десет изабрано је писмо Ане Баљак.

Током вечери малишани су се дружили са маскотама, а за то су биле задужене Маскоте аниматори Пожаревац. Такође најмлађи су били у прилици и да се друже са Деда Мразом и да се фотографишу са њим.

Сви заинтересовани малишани учествовали су у креативној радионици прављења новогодишњих украса која носи назив „Kуцнуо је прави час, да све сија око нас“ са аниматорима клуба “Боом“.

Присутне је поздравио Драган Николић, в.д. директора Центра за културу Костолац, пожелевши им лепо и забавно вече, да уживају у новогодишњем програму и да предстојеће новогодишње и божићне празнике проведу у здрављу, срећи и весељу.

Он је том приликом позвао све малишане да и сутра посете манифестацију у оквиру које ће бити одржана дечија представа „Две новогодишње јелке“ као и наградна игра за најбољи новогодишњи украс у „Радионици искри и осмеха“ са аниматорима „Смарт Старт“ из Пожаревца. Такође биће приређен Новогодишњи концерт хора Дечијег културног центра Београд, а поред тога Удружење Од књиге до душе“ имаће продајну изложбу својих производа.

Први дан „Новогодишњих чаролија“ су својим присуством подржали и испратили председник Градске општине Костолац, Серџо Крстаноски, председница Скупштине Градске општине Костолац, Милена Церовшек, начелница Управе Градске општине Костолац Ивана Ђорђевић и члан Већа Градске општине Костолац, Рајко Пејовић ресорно задужен за културу, спорт, образовање, здравство и туризам.

Сви посетиоци манифестације имали су прилику да дегустирају слатке и слане посластице које су направиле чланице Удружења жена Кленовник.

Деца, родитељи, баке, деке су били у прилици да уживају у новогодишњој чаролији коју је Центар за културу Костолац под покровитељством Градске општине Костолац припремио за најмлађе суграђане.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!