У јеку радови на више локација у Костолцу

Тренутно се истовремено одвијају радови на више локација у нашој општини, а разлог томе су настојања Града Пожаревца и Градске општине Костолац да у што краћем року  допринесу стварању бољих и квалитетнијих услова за живот грађана.

Приводе се крају радови на рехабилитацији и санацији тротоара у Улици Вељка Дугошевића (лева страна) у дужини 410 метара и ширини 4 метра. Вредност радова износи 8.819.436,00 динара.

РАДОВИ У ПРВОМАЈСКОЈ УЛИЦИ

У пуном је јеку изградња Првомајске улице са тротоарима у дужини од 300м/13 м и кружним током у улици Николе Тесле пречника 15/30 м у центру Костолца. Вредност инвестиције износи 58.709.031,60 динара са ПДВ-ом.

Ових дана постављена је ЛЕД расвета која је монтирана на челичним стубовима. Такође постављена је нова мрежа кишне канализације, коју чине четири крака укупне дужине око 245 метара. Завршено је асфалтирање тротоара, постављена је саобраћајна сигнализација и у току су припреме за асфалтирање, постављење првог и другог слоја ризле и ускоро се очекује асфалтирање кружног тока и Првомајске улице. Након ових радова уследиће обележавање стаза за пешаке и бициклисте, постављање заштитне ограде, као и аутобуског стајалишта испред школе ка улици Боже Димитријевића.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!