Одржан састанак женског читалачког клуба

У Библиотеци у Костолцу, у уторак 11. јула, одржан је састанак женског читалачког клуба. Тема састанка била је „Најлепше књиге за лето“.
Чланице клуба разговарале су опуштено, уз кафу, о омиљеним књигама и препоручивале једне другима најлепше књиге за одмор и релаксацију ума.


Биљана Чобић, дипломирана правница, воли да чита трилере и криминалистичке романе. Препоручила је књиге Стивена Кинга и Бранислава Јанковића.
Јелена Тадић, професорка енглеског језика и књижевности, запослена у једној америчкој школи у Каиру (Египат), поделила је искуства свог рада у просвети у другој земљи и препоручила је за читање преко лета књиге: „Цукер Лаза“ од Живојина Петровића, „Шта је мушкарац без бркова“ од Анте Томића, како и романе Исака Асимова.
Ивана Павловић, професорка српског језика и књижевности, препоручила је књиге: „Налин свет“ од  Дина Николсона и романе Николаса Спаркса.
Ана Хранисављевић, професорка српског језика и књижевности, препоручила је књиге Милорада Павића, као и књиге: „Умеће ратовања“ од Сун Цуа и „Књига мртвих душа“ од Глен Купера.
Магдалена Реџовић, професорка српког језика и књижевности, препоручила је књиге Ефраима Кишона, затим „Србин којекуде“ Бојана Љубеновића и ,,Биће боље“ Јелице Грегановић.
Невена Вуксановић, дипломирана библиотекарка, препоручила је серијал „Деца Земље у праскозорје човечанства“ који је написала Џин М. Оел, као и летње романтичне комедије од Кетрин Бајби, Вај Киленд и Пенелопи Ворд.
Марија Миловановић, књижничарка, препоручила је књиге Харланa Кобенa и Линвуда Барклија.
Рената Минић, дипломирана библиотекарка саветница, препоручила је серијал „Точак времена“ од Роберта Џордана, књиге од Брендона Сандерсона, Маргарет Атвуд, Лусинде Рајли, Џени Колган, Сузан Елизабет Филипс.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!