Емисија „Право време“, гост Оливера Хајровић, руководилац Удружења Психолошки центар „Костолац“ : О пројекту „Моја Србија“

Гост на таласима „Радио Стил-а“ у емисији „Право време“ била је Оливера Хајровић, специјалиста медицинске психологије, која је и руководилац Удружења Психолошки центар „Костолац“. Повод за гостовање био је пројекат „Моја Србија“ који се већ по други пут реализује. Иначе пројекат је намењен младим Костолчанима и њиховим вршњацима из целог Браничевског округа и он се већ месецима реализује кроз низ активности радионица, а у завршној фази укључиће и посете споменицима Браничевског округа, који су од значаја за националну историју Србије.

Пројекат „Моја Србија“ спроводи се са циљем едукације и развијања свести младих о националној припадности и патриотизму, уз поштовање и уз уважавање свих вредности демократског друштва.

Покровитељ пројекта је Градска општина Костолац, а како је за реализацију завршних активности потребна помоћ донатора позивамо све добре људе, хуманисте и патриоте да се придруже јединственом костолачком пројекту и помогну да у наредном периоду дубље заживи идеја о неговању и подстицању патриотизма младих, њихове љубави према младима и прецима. Евентуалну уплату можете извршити на рачун Психолошког центра: 160 – 495976 – 31 Banca Intesa.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!