СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ СПОРТСКИХ ЕКИПА УЧЕНИКА ОШ „ЈОВАН ЦВИЈИЋ“ И ТШ СА ДОМОМ УЧЕНИКА „НИКОЛА ТЕСЛА“ КОСТОЛАЦ

Поводом остварених добрих резултата на Републичким такмичењима за спортисте Основне школе „Јован Цвијић“ и Техничке школе са домом ученика „Никола Тесла“ у петак, 16. јуна уприличен је свечани пријем у просторијама Градске општине Костолац.

Ученици костолачких школа освојили су три златне, једну сребрну, једну бронзану медаљу и једно 4. место на Републичким такмичењима у футсалу, женској и мушкој гимнастици,стоном тенису и рукомету. Тим поводом младе костолачке спортисте угостили су: председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски, заменик председника Далибор Илић, члан костолачког Већа Рајко Пејовић и начелница Управе Ивана Ђорђевић.

„Градска општина Костолац постаје општина са најбољим младим спортистима у земљи. Захвални смо свим младим спортистима, ученицима, њиховим наставницима као и тренерима који успешно представљају своје школе, своју Градску општину Костолац и Град Пожаревац. Ови резултати су само још један доказ да се школски спорт у Костолцу налази на једном изузетном нивоу, да се доста улаже у његов развој пратећи стратегију и нови Закон о спорту, у којем је школски спорт стављен на место број један по важности”, рекао је Крстаноски.

Он је додао да су постигнути резултати изузетни, али донекле и очекивани, да се континуитет освајања медаља наставља, и да очекује да ће тако бити и у наредном периоду.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!