УГООИР Костолац организовао Изложбу радова домаће радиности поводом предстојећих Ускршњих празника

У просторијама Удружења Градске општинске организације инвалида рада у Kостолцу, у уторак, 11. априла, одржана је традиционална Изложба радова домаће радиности поводом предстојећих Ускршњих празника.

Председница Удружења Верица Лазаревић је поздравила све учеснице и нагласила да је циљ организовања оваквих изложби очување традиционалног културног наслеђа. Она је том приликом свим учесницама изложбе уручила Захвалнице, похваливши све радове, а најбољима доделила награде.

Прво место освојила је Слађа Милић, друго Бисенија Милошевић, а треће Биљана Јанковић.

На једном месту доминирали су оригинално везени и хеклани ручни радови који су све посетиоце подсетили на богатство традиције и баштине предака.

Организатор изложбе била је Славица Бојка Алексић.

Дружење је зачињено и поезијом коју су казивале Славица Пејовић, председница Kлуба љубитеља књиге „Мајдан“, главни и одговорни уредник часописа за књижевност, културу и науку „МАЈДАН“ и Драгица Цвејић Наков песникиња из Костолца.

Изложбени материјал, израдиле су жене – чланице Удружења Градске општинске организације инвалида рада у Kостолцу, које су својим радовима представиле себе, свој труд, рад и стрпљење.

Изложбу је организовало Удружење Градске општинске организације инвалида рада Kостолац уз подршку Градске општине Костолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!