У уторак, 21. марта заседа Скупштина Градске општине Костолац

Седница Скупштине Градске општине Костолац, одржаће се у уторак 21.03.2023. године, а пред одборницама и одборницима по усвајању записника са 18. редовне седнице, одржане 23. децембра прошле године, и записника са свечане скупштинске седнице, одржане 29. јануара, наћи ће се следеће тачке дневног реда:

Одлука о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије завршног рачуна буџета Градске општине Костолац за 2022. годину, потом, разматрање и доношење Решења о усвајању Извештаја о раду Управе Градске општине за прошлу годину, као и разматрање и доношење Одлуке о разрешењу и именовању заменице председника Изборне комисије Градске општине Костолац, у сталном саставу.

Последња тачка је разматрање и доношење аката из области избора, постављења, именовања, разрешења и престанка мандата. У оквиру те тачке  следи доношење Решења о образовању Комисије за родну равноправност ГО, Решења о разрешењу и именовању једног члана Комисије за прописе, Решења о разрешењу и именовању председнице и једне чланице Комисије за привреду и финансије, Решења о разрешењу и именовању заменика председнице Комисије за представке и предлоге и Решења о разрешењу и именовању заменика председнице Комисије за доделу повеља и награда.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!