У Костолцу одржана трибина под називом „Пут до успеха“

У организацији Удружења грађана “Психолошки центар Костолац”, данас је у позоришној сали Дома културе у Костолцу одржана трибина под називом „Пут до успеха“.

Трибина је била намењена ученицима костолачких школа, а одржала је Оливера Хајровић, психолог и руководилац удружења „Психолошки центар“ Костолац.

Млади су упознати са разлозима правилног избора вршњачких узора и механизмима којим они утичу на обликовање мисли, осећања и поступака. Кроз представљање различитих животних ситуација, упознати су са навикама које имају њихови изузетно успешни вршњаци. Сазнали су на који начин се негују личне снаге, развија проактиван животни став, осмишљавају добре животне визије и истрајност у њиховом остваривању, као и принципи ефикасног организовања времена . Како су за прави успех и здраво осећање задовољства собом неопходни и добри односи са другима, младима је предочена важност неговања умећа слушања, подржавајућег и помажућег односа и креативне сарадње са другима.

На крају трибине предавач, Оливера Хајровић пожелела је свим учесницима да развију и однегују добре особине и навике које ће им омогућити да реализују своје потенцијале и остваре успешан и испуњен живот прожет здравим осећањем задовољства собом.

Трибину је организовао Центар за културу Костолац под покровитељством Градске општине Костолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!